Nekategorisano

5 bloggera s kojima bih šmrkao kokain

nakon mog prethodnog hit posta 5 slavnih s kojima bih šmrkao kokain, na red ste došli vi, dragi kolege i kolegice bloggeri.

ovu listu je malo teže sastaviti jerbo ja bih šmrko droge sa svima vama. dobro, možda ne baš s ovom vjerski nastrojenom rajom, ali s većinom da. ovaj post ću učiniti malo zanimljivijim nego prethodni, stoga pročitajte do kraja.

5. Vrtlog

vrtlog je blogger kojeg rado čitam i za kojeg imam mnogo poštovanja, i rado bih s njim šmrkao kokain u nekoj birtiji u hercegovini. a može i u saraj'vu. mjesto nije važno.

nas dvojica bismo vjerujem imali super provod, jer se slažemo oko dosta stvari, pa bih volio s njim raspravljati o mnogo čemu dok nam kokain prži sluznicu nosa i škakilja zube.

4. Brute Force

stari ahbab s kojim bih volio popiti pivu (ili dvije) i nadrogirati se. slušali bismo garant neki fin pankić, možda i neki nepoznati britanski indi pank iz 2006-2008, i prisjećati se starih dobrih vremena.

3. Selina Kyle

mislim da selina i ja imamo nekog nesvršenog posla da izvinete, a možda i nemamo, možda buncam, no u svakom slučaju drogirati se sa selinom bi bilo strašno zabavno. bilo bi tu rasprave, neslaganja, debate ali na kraju dana bismo se proveli samo tako.

2. Senorita Bandida

Senorita je blogger kojeg rado čitam i čini se da imamo sličan ukus što se tiče muzike, a čini mi se i da bismo se dobro slagali po pitanju mnogih stvari. sa Senoritom bih volio povlačiti linije, drmati rakiju i slušati neku dobru rokenrol muziku dok pričamo o svemu i svačemu.

1. Silence

jedini blogger koji voli lanuti na bloggeru i zajebavati raju, tako da je sasvim logično da bih volio provesti noć ili dvije drogirajući se sa Silence. malo me strah da bi morali slušati metalike, jer je ona čini se u tom svijetu, no s druge strane, insan može slušati bilo šta kad je pod dejstvom kokaina.

komentari su isključeni na ovom postu jer mi je ćejf, pravo da vam kažem. stoga ako imate šta kažete, preporučite, ili ako ste ljuti što vas nisam svrstao u ovu listu, javite mi se (elektronskim) pismom na ovu adresu.

puno podzrava od vašeg druga teda. u idućem postu ću pisati o 5 životinja s kojima bih šmrkao kokain.

zajebajem se, kako bih uopšte natjerao životinju da se drogira…