Jebačina Raznorazno

o dlakama na licu

uvijek volim vidjeti muškarca sa dobrom bradom ili brkovima. ono što mi ide na neku stvar je kad muškarac tako pusti bradu i ne vodi računa o nj. pa brate metni kap ulja, počešljaj to malo, mojne biti peksin.

šta vi mislite o bradama?

ja sam birvaktile pisao o jednom brki, za kojeg je moja tadašnja šefica kazala “mmm, kakav li je osjećaj kad ti neko s onakvim brkovima jede mačkicu.”

s obzirom da je nova varšava blog sekusalno-provokativne prirode (čije “kulturno podjebavanje” neki i preferiraju (mislim na tebe caligo, hvala na komplimentima)), red je da pitam dame, smeta li vam brada na muškarcu kad je u pitanju oralna zadovoljština takoreći?

golicaju li vas njegove dlake dolje? ljubite li svog partnera u usta nakon svršetka dok mu je brada tako natopljena svakojakim tjelesnim tekućinama?

7 comments on “o dlakama na licu

  1. Što se tiče bradati to je sad u modi, meni iskreno nije nešto i ne sviđa vidjet recimo bradatog kuhara, (nema veze što ju je sredio cakum-pakum) jer bi uvijek očekivala koju dlaku u hrani.

    Ipak vi muškarci možete bradom oblikovati glavu tako da netko tko ima kockastu glavu, vrlo lako bradom moze dobit privid da je ovalna i samim time izgledat bolje (valjda) .

    Brkove mogu nosit samo pojedini i hrabri, tj onima kojim to dobro stoji.

    Čuj ti te šefice, znači nikad nije imala ni jednog brku haha

Komentariši