Nekategorisano

Interpol i Dojče Bank, Ef Bi Aj i Skotland Jard

Žali mi se neki dan Džeri Džaferović kako u posljednje vrijeme pokazuje opasne simptome nejebice. Jebem li ga, kažem mu, pa daj otiđi na ovu erotsku masažu, je l’, nek’ ti ga izdrka jedna i mirna Bosna.

Ma razmišljao sam o tome kralju, nego me strah“, kađe Džeri. “Strah me je da me ne zbodu tamo. Mafija, Jakuza, Anđeli Pakla, šta znam.

Strpam ga u svoj crveni Pontijak i pravac na kurve. Šta ću kad sam ko’ hljeb i ne volim kad raja ne jebe.

Kad smo stigli i parkirali u usku, mračnu uličicu, pita me da uđem s njim. Kaže mogli bi neku trojku, ima dovoljno rupa za obojicu. Zahvalim mu se i odbijem, žena bi mi jebala boga sazna li. Pošaljem ga samog unutra, a ja zapalim cigaru u onom mraku.

Pratim sumnjive likove i likuše dok pušim, i razmišljam kad sam se birvaktile tako nalazio u čudnim situacijama, okružen kurčevima i pičkama, vjerskim radnicima što mi htjeli karati bulju i šta sve ne. Misli mi prekide eksplozija stakla na onoj zgradi đe su bile kurve.

Nekoliko gologuzih djevojaka istrča plačući iz zgrade, a za njima veliki val nečeg bijelog. Džerijevo sjeme! Talasi ljepljive sperme su nosili sve živo ispred sebe, i nisam se stigo ni okrenuti kad mi se pluća ispuniše Džerijevom tekućinom života.

Iduće čega se sjećam je da se sam se probudio u bolnici.

Otvorim prozor i zapalim cigaru, i obećam sebi da je ovo zadnji put da pomažem nekome.

5 comments on “Interpol i Dojče Bank, Ef Bi Aj i Skotland Jard

  1. Dobar čovik uvik najebe. Pa i kad pojebe. 🙂

  2. Ama džesi, bolan, ti, taćno su nam hvalili tvoi geni(t)alni postevi? Stjedo’ još nešta reč, realno se i rara rimovalo s kara, al nije to razlog da se iko ljuti i idže zblogera, pajel.

Komentariši